[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

  FIFPro_online_academy_logo

  >> In English

Få en international profil gennem FIFPro Online Academy, der er et online uddannelsestilbud til danske og europæiske elitefodboldspillere.

University College Nordjylland har i samarbejde med den internationale spillerforening FIFPro oprettet uddannelsen Sport Management som en engelsk online uddannelse. Uddannelsen er en mulighed for, at kombinere passionen for sport og events med en forståelse for de forretningsmæssige mekanismer inden for sport-, event- og fritidssektoren.

SE BROCHURE OM UDDANNELSEN

SE VIDEO MED TIDLIGERE STUDERENDE

Samlet set består online uddannelsen af to dele: en 2-årig Serviceøkonom (med speciale i Sport & Event) og en 1½-årig top-up bachelorgrad i Sport Management. Vær opmærksom på, at eftersom det er et internationalt tilbud for både danske og europæiske spillere, foregår hele uddannelsen på engelsk. Læs mere om uddannelsen på www.ucn.dk

FIFPro Online Academy er 100% online, hvorfor uddannelsen er meget fleksibel og nem at passe ind efter en sportskarriere. Der kræves ingen transport og faste forelæsningstidspunkter - du bestemmer hvor og hvornår på dagen du ønsker at tage en forelæsning. Eksamener kan ligeledes tages online, og slutproduktet (uddannelse og kompetencer) er det samme som ved ordinær uddannelse.

FIFPro Online Academy er opbygget på følgende måde:

  • Forelæsningerne optages og lægges online, hvorved de kan tilgås når som helst og hvor som helst
  • Al kommunikation foregår online - dvs. ingen transport og mødepligt
  • Rapporter og andre opgaver afleveres (og evt. forsvares) online
  • Eksamener foregår online eller på lokalt uddannelsescenter
  • De studerende bliver tildelt en mentor, som undervejs bliver deres sparringspartner når de har spørgsmål i forbindelse med studiet.

Uddannelsen er en fuldtidsuddannelse, blot tilrettelagt online (med den fleksibilitet dette giver). Den er dermed tilrettelagt efter at man som elitesportsudøver kan følge med på ordinær tid. I ekstraordinære tilfælde kan der dog kigges på yderligere fleksibilitet.

Vær opmærksom på, at studere online kræver struktur i hverdagen og disciplin til at åbne bøgerne når der er tid til det. Uddannelsen vil dække og inkludere samme materiale, afleveringer og eksamener som ved ordinært studie - FIFPro Online Academy er blot et fleksibelt online tilbud, der gør det muligt for dig at strukture tiden selv.

Du kan læse mere om FIFPro Online Academy HER, og ved interesse tage kontakt til den danske koordinator for programmet hos Spillerforeningen:

Jesper Thorup
Mobil: 61 71 31 99
jesper.thorup@spillerforeningen.dk