[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

16-09-2016

Meld dig til møde i Sportsalumni 3/10 2016 med emnet "Elevatortalen og Networking”

Læs mereSe flere nyheder

"Det er en god kombination med fodbold, job og fjernundervisning, for så er jeg sikker på, at jeg har noget at falde tilbage på, når jeg en dag stiller fodboldstøvlerne på hylden."

Kenneth Stenild, fodboldspiller og studerende på VUC.nu

  FIFPro_online_academy_logo

  >> In English

Få en international profil gennem FIFPro Online Academy, der er et online uddannelsestilbud til danske og europæiske elitefodboldspillere.

University College Nordjylland har i samarbejde med den internationale spillerforening FIFPro oprettet uddannelsen Sport Management som en engelsk online uddannelse. Uddannelsen er en mulighed for, at kombinere passionen for sport og events med en forståelse for de forretningsmæssige mekanismer inden for sport-, event- og fritidssektoren.

SE BROCHURE OM UDDANNELSEN

SE VIDEO MED TIDLIGERE STUDERENDE

Sport Management er en 3½-årig professionsbachelor, der består af to dele: en 2-årig Serviceøkonom (med speciale i sportsmanagement og oplevelsesøkonomi) og en 1½-årig top-up grad i Sport Management. Vær opmærksom på, at eftersom det er et internationalt tilbud for både danske og europæiske spillere, foregår hele uddannelsen på engelsk. Læs mere om uddannelsen på www.ucn.dk

FIFPro Online Academy er 100% online, hvorfor uddannelsen er yderst tilgængelig og fleksibel. Der kræves ingen transport og faste forelæsningstidspunkter - du bestemmer hvor og hvornår på dagen du ønsker at tage en forelæsning. Eksamener kan ligeledes tages online, og slutproduktet (uddannelse og kompetencer) er det samme som ved ordinær uddannelse.

FIFPro Online Academy er opbygget på følgende måde:

  • Forelæsningerne optages og lægges online, hvorved de kan tilgås når som helst og hvor som helst
  • Al kommunikation foregår online - dvs. ingen transport og mødepligt
  • Rapporter og andre opgaver afleveres (og evt. forsvares) online
  • Eksamener foregår online eller på lokalt uddannelsescenter
  • De studerende bliver tildelt en vejleder/mentor, som undervejs bliver deres sparringspartner når de har spørgsmål i forbindelse med studiet.

Uddannelsen er desuden tilrettelagt efter at man som elitesportsudøver kan følge med på ordinær tid, men er der behov for en forlænget uddannelsesperiode kan dette også lade sig gøre.

Vær opmærksom på, at studere online kræver struktur i hverdagen og disciplin til at åbne bøgerne når der er tid til det. Uddannelsen vil dække og inkludere samme materiale, afleveringer og eksamener som ved ordinært studie - FIFPro Online Academy er blot et fleksibelt online tilbud, der gør det muligt for dig at strukture tiden selv.

Du kan læse mere om FIFPro Online Academy på www.fifpro-onlineacademy.org, eller tage direkte kontakt til den danske koordinator for programmet hos Spillerforeningen:

Jesper Thorup
Mobil: 61 71 31 99
jesper.thorup@spillerforeningen.dk