[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

Lokale rådgivnings- og støtteordninger

4player samarbejder tæt med Syddansk Universitet, Aalborg Universitet, University College Nordjylland og UC Lillebælt, der alle har egen rådgivnings- og støtteordning for elitesportsudøvere under uddannelse. 

Formålet med disse ordninger er, ved hjælp af støtte og fleksible uddannelsestilbud, at muliggøre foreningen af sport og uddannelse, uden at du som elitesportsudøver skal gå på kompromis med sporten.

 

Syddansk Elite
Syddansk Elite er den lokale rådgivnings- og støtteordning for elitesportsudøvere på Syddansk Universitet
 

Nordjysk Elitesport
Nordjysk Elitesport er den lokale rådgivnings- og støtteordning for elitesportsudøvere på Aalborg Universitet og University College Nordjylland
 

UC Lillebaelt
University College Lillebælt har ordningen UCL Elite - den lokale rådgivnings- og støtteordning for elitesportsudøvere på UCL
 

Fælles for de lokale rådgivnings- og støtteordninger er det, at de tilbyder støtte og fleksibilitet gennem uddannelsesforløbet - dette kunne eks. være ved hjælp af:

  • Fleksible og individuelle studieplaner, der løbende kan tilpasses efter behov og hvad der er muligt
  • Rådgivning om uddannelsesmuligheder og det at kombinere sport og uddannelse, herunder eksempelvis gruppearbejde
  • Rådgivning om regler og dispensationer, herunder hjælp til at flytte deadlines og eksamener
  • Diktafon til optagelse af forelæsninger
  • Tildeling af en 'buddy' - en medstuderende vi hyrer til at tage noter til dig fra forelæsningerne du ikke selv har mulighed for at deltage i, og generelt dele informationer fra studiet

Ordningerne har desuden den fordel at du som studerende har et centralt sted at henvende dig, med en elitesportskoordinator der kan hjælpe, når du møder en udfordring eller flaskehals.

Udover tæt samarbejde med disse lokale støtte- og rådgivningsordninger har Study4player faste kontaktpersoner hos alle landets otte universiteter og en lang række øvrige uddannelsesinstitutioner. Uanset hvor du måtte ønske at tage dig en uddannelse, vil Study4player støtte dig med rådgivning kontaktformidling til uddannelsesinstitutionen.