[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

Hvem er Study4player?

Study4player henvender sig til fodboldspillere, håndboldspillere og andre elitesportsudøvere, der ønsker at kombinere deres sportskarriere med en videregående uddannelse. Ordningen er en del af 4player, der beskæftiger sig med overgangen fra elitesport til erhvervsliv og hjælper elitesportsudøvere til at gøre karriere nr. 2.

4player er et selskab under Spillerforeningen, som har indgået aftale med Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening om levering af uddannelsesrådgivning, jobrådgivning og øvrige tilbud rettet mod karriere nr. 2.

 For at få hjælp fra Study4player skal du være medlem af en af nedenstående foreninger:

Spillerforeningen_logo Håndboldspf_logo DEF_logo

Udover uddannelsesrådgivning beskæftiger 4player sig med jobrådgivning og kontakten til erhvervslivet (eksempelvis gennem en CV-database for elitesportsudøvere) i projektet Job4player, samt netværksdannelse udøvere imellem i Sportsalumni.dk. Læs mere om de to andre projekter via links i højre spalte, eller gå til hovedsiden www.4-player.dk

 

Kontakt

Overvejer du at fremtidssikre dig med en uddannelse ved siden af sporten, så kontakt os for at få en dialog omkring dine muligheder og hvordan dit studiesetup kan komme til at se ud. Du kan se en oversigt over hele 4players team under Find en medarbejder