[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

30-11-2018

Patrick Timo: Mine drømme har skiftet scene

Læs mereSe flere nyheder

"Vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof."

- home om at have elitesportsudøvere i organisationen

bauhaus


Mangler du et fleksibelt job ved siden af sporten - eller vil du gøre karriere i en international byggevarehus kæde?

I BAUHAUS har vi det stærkeste hold og du er vores vigtigste aktiv. Med dig kan vi sikre, at vores virksomhed forsat er succesfuld og vores kunder tilfredse. Derfor gør vi meget ud af at være en arbejdsplads i konstant udvikling der løbende søger nye og spændende kræfter. Måske det er dig?

BAUHAUS er en alsidig arbejdsplads og fleksibiliteten og mulighederne er mange - for netop dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Du får uanede muligheder ved at blive en del af vores virksomhed, og det gælder hvad enten du bliver ansat i et af vores store varehuse, vores Servicecenter i Tilst - eller uden for landets grænser.
 

Mulighederne er mange
BAUHAUS har i dag en solid plads på det danske marked med 16 varehuse fordelt i hele landet - fra Hjørring i nord til Esbjerg vestpå og over Fyn til Glostrup ved København. I Tilst ved Aarhus ligger, foruden et af vores byggevarehuse, også vores Servicecenter, hvorfra kædens marketing-, indkøbs-, HR og øvrige funktioner styres.

Vi tilbyder et bredt udvalg af stillinger i alle vores varehuse, hvor der f.eks. er mulighed for at arbejde "på gulvet" som et fleksibelt job ved siden af sporten. Vi har også flere typer lederstillinger og vi uddanner vores egne salgselever. På vores Servicecenter i Tilst er der desuden muligheder indenfor bl.a. indkøb, marketing, økonomi, IT og HR. Servicecenteret fungerer også som hovedkontor for BAUHAUS Norge og Island, hvilket betyder, at vi herfra kan tilbyde et bredt udvalg af stillinger og elevuddannelser i hele 3 lande.
 

Derfor har vi succes
Vores succes skyldes et veldrevet forretningskoncept, hvor vi tilbyder alt under ét tag, så vores kunder kan finde alt til haven, boligen, værkstedet og fritidslivet hos os.

Vores store udvalg gør, at vores varehuse er store - og løbende bliver yderligere udvidet. Vi præsenterer vores 120.000 varenumre i venlige, lyse byggevarehuse, hvor kunderne via vores indretningssystem bliver ført direkte til den specialafdeling, de ønsker. I hver afdeling er der en gennemtænkt opdeling, så kunderne let kan finde produkterne.
 

Er du interesseret?
Kontakt BAUHAUS' HR afdeling på mail: rni@bauhaus.dk eller på tlf.: 87 45 05 00

Se alle ledige jobs på vores hjemmeside

Læs også mere om uddannelse og jobmuligheder i BAUHAUS HER