[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

Bliv partner i 4player

4player indgår partnerskaber i projekterne Study4player, Job4player og Sportsalumni.dk med uddannelsesinstitutioner og virksomheder, som er indstillet på at medvirke til at fremtidssikre elitesportsudøvere, som satser målrettet på en sportskarriere. Elitesportsudøvere har oftest unikke egenskaber, som gør dem til ressourcestærke studerende eller attraktive medarbejdere. 
Læs mere om mulighederne for at blive Uddannelsespartner Virksomhedspartner  og Alumnipartner - og hvad de forskellige partnerskaber indebærer - nedenfor:
  

 s4p_pile  Uddannelsespartner i Study4player

Study4player samarbejder bredt med alle uddannelsesinstitutioner, der er indstillet på at tage højde for elitesportsudøvernes særlige udfordringer.

Study4player indgår desuden uddannelsespartnerskaber med uddannelsesinstitutioner, der er ønsker at udvikle fleksible vilkår for elitesportsudøvere, ved eksempelvis at oprette en særlig rådgivningsordning for elitesportsudøvere på uddannelsesinstitutionen.
 

Særlig rådgivningsordning

Study4player går gerne i samarbejde om udvikling og evt. drift af en særlig "lokal" rådgivningsordning for elitesportsudøvere på uddannelsesinstitutionen. Study4player har solid erfaring på området fra driften af Nordjysk Elitesport og samarbejder tæt med Syddansk Elite.
 

Study4player Online Academy

I Study4player Online Academy samarbejder Study4player med uddannelsespartnere om markedsføring af kvalitative onlinetilbud til elitesportsudøvere. Uddannelserne skal rumme en vis fleksibilitet og vil til gengæld kunne blive synliggjort gennem 4players meget direkte kontakt til de danske elitesportsudøvere. Study4player vil bistå med ikke-akademisk rådgivning af udøverne.
 

For mere information og en snak om mulighederne for at udvikle en særlig rådgivningsordning eller markedsføring gennem Study4player Online Academy kontakt direktør i 4player Rasmus N. Haagensen på telefon 22 26 00 44 eller mail rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk 
  

 j4p_pile  Virksomhedspartner i Job4player

"Vindertyper til erhvervslivet"

I elitesporten er der en overrepræsentation af talent og profiler med et solidt mentalt beredskab.

Talenter kan være vanskelige at rekruttere - i Job4player har vi samlet dem i en unik CV-database af vindertyper.

Job4player er relevant for jer, hvis I søger medarbejdere, der er produktive og ikke vil "nøjes", men stiller krav til sig selv og sine omgivelser. En elitesportsudøvere vil med al sandsynlighed søge at påvirke jeres team, så alle/fællesskabet præsterer endnu bedre.
 

Uddrag af elitesportsudøverens CV:

"Jeg jagter resultater og succes 24 timer i døgnet og er…

  • I stand til at yde mere end gennemsnittet
  • Struktureret
  • Ambitiøs og målrettet
  • God under stress og vant til at håndtere pres
  • I besiddelse af stærke samarbejdsegenskaber
  • I stand til at opnå forbedringer og udvikling på kort tid ved hård træning"
     

Fri rekruttering, CSR mm.

Virksomhedspartnere i Job4player har blandt andet adgang til en unik CV-database med nuværende og tidligere elitesportsudøvere, kan slå job-, praktik og projektskrivningstilbud op samt sende direct e-mail til knap 2.000 unikke vindertyper. Virksomhedspartnerne kan desuden bruge engagementet i CSR-øjemed samt opnå networking og hospitality i sportens verden.
  

For mere information og en snak om mulighederne ved at blive virksomhedspartner i Job4player kontakt direktør i 4player Rasmus N. Haagensen på telefon 22 26 00 44 eller mailrasmus.haagensen@spillerforeningen.dk 
  

 sportsalumni_pile  Alumnipartner i Sportsalumni.dk

Partnere i Sportsalumni.dk kan være værter for netværksarrangementer og møde - og/eller synliggøre tilbud for - en eksklusiv kreds af karriereorienterede nuværende og tidligere elitesportsudøvere.

De allermest målrettede elitesportsudøvere, har valgt at gå sammen i Sportsalumni.dk for at dyrke deres second career på en fælles unik baggrund i elitesporten. Mange tidligere elitesportsudøvere har haft redskaberne til at kravle til tops igen efter sporten, og de sparrer gerne med næste generation af elitesportsudøvere, som viser samme glød for at gøre karriere igen. I Sportsalumni.dk networkes samt deles og udvikles input, kompetencer, gode idéer og koncepter eksempelvis til brug af iværksætterne.
  

For mere information og en snak om, hvordan et engagement i Sportsalumni.dk kan være lukrativt for jer, kontakt direktør i 4player Rasmus N. Haagensen på telefon 22 26 00 44 eller mailrasmus.haagensen@spillerforeningen.dk