[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

30-11-2018

Patrick Timo: Mine drømme har skiftet scene

Læs mereSe flere nyheder

"Vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof."

- home om at have elitesportsudøvere i organisationen

Fifium 

Fifium - Vi tror på sammenhold, og arbejder på den måde. Sammen er vi stærkest.

Hvem vi er
Fifium er en danskejet IT virksomhed med specialisering i app/web udvikling, der ligger i hjertet af København. Teamet består generelt af unge mennesker, som primært har en sportsmæssig baggrund eller militærisk uddannelse. Vi sidder på en af de mest iøjnefaldende adresser i København med kongehuset som nabo. 

Vores værdier
Vi arbejder og tror på at det mentale overskud betyder meget. Vi er alle konkurrence mindede og går all in for at nå vores mål. Da mange fra teamet selv har dyrket sport på højt eliteplan, kender vi til mentaliteten hos en sportsudøver.

Den hårde mentale kamp for at klare sig i sportens verden, er en dyd vi sætter meget højt pris på. Derfor synes vi at kandidaterne hos 4player er meget interessante, da de har den mentalitet som vi leder efter. Dette kan være svær at finde andre steder.

Vi gør stor umage ud af at finde de bedste kandidater til at sælge og udvikle apps og andre it-løsninger til vores kunder. Vores primære mål er, at kunderne får præcis den app/webløsning, de ønsker sig. Vores formål er simpelthen at gøre kundens idé til virkelighed. Vi sørger altid for at holde vores app og web udviklere opdaterede med hensyn til den nyeste teknologi og kodning der findes. Vi holder ligeledes vores sælgere, "up to date" med den bedste træning. Vi ønsker at være bedst i alle aspekter af app/web udvikling og programmering. Det vi værdsætter mest, er kundernes tilfredshed. Vi er intet uden dem. Alt vi gør, er for kunderne. Kunderne er hjertet i vores virksomhed.

Hvad vi har behov for:
Vi søger dedikerede sælgere, der skal kunne tage et nej, og vende det til ja. Man må ikke blive slået ud af nederlag, men have viljen til at nå sine salgsmål. Det mest vigtigste, er at man skal elske at sælge og have kundekontakt.

Ingen salgsuddannelse er nødvendig.

Foruden sælgere søger vi udviklere der behersker Swift, Java, Wordpress, iOS.

Fælles for virksomheden er det, at vi søger: 

  • Ærlighed og respekt.
  • En person som forstår loyalitet og lever efter dette som princip.
  • Resultatorienteret
  • Konkurrenceminded som går all in for at nå sine mål, såvel som teamets.
  • Har et positiv mindset og indgangsvinkel til dagens opgaver.
  • Stabilitet og forstår seriøsiteten i kundeservice.
  • En person som altid sætter kunden forrest.

Vi har succes sammen
Hos os er vi et team. Vi vinder sammen og taber sammen.

Vi er kun en succes når alle har succes. Med denne mentalitet sikrer vi at vi alle mand er med. Vi sætter loyalitet, respekt og ærlighed som vores grundværdier. Både over for kolleager og kunderne.  

Vi uddanner og coacher, løbende vores ansatte så de er bedst muligt rustet til deres opgaver. Alle får det de skal bruge. 

Kontakt
Har du lyst til at høre mere om Fifium og vores samarbejde med Job4Player, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Christoffer Martini, Head of sales
M:+4527767600
L: +4550898989
www.fifium.com