[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

30-11-2018

Patrick Timo: Mine drømme har skiftet scene

Læs mereSe flere nyheder

"Vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof."

- home om at have elitesportsudøvere i organisationen

 Virk billede m logo

Sportsfolk og Fitness World skal sammen skabe sundhed for alle

I Fitness World bestræber vi os på at inspirere så mange som muligt til en sundere tilværelse. Vi ser vores fitness centre som en rugekedel for fysisk og social velvære og væksthus for nye sunde vaner samt mentalt overskud -  derfor er vores mission at skabe "Sundhed for alle". 

Vi tror på, at du som elitesportsudøver kan bidrage til vores mission via din viden om træning og det mentale mindset, sporten har krævet. Du kommer derfor til at kunne bruge dine erfaringer fra din sportskarriere i dit arbejde i Fitness World.

Om Fitness World
Kæden blev etableret i 2005 med Gasværksvej i København som første center, og siden er der kommet mange flere til, så vi i dag er Danmarks største fitness kæde, målt på antal medlemmer og centre.

Fitness World er i dag ejet af kapitalfonden FSN samt en række mindretals aktionærer.

Karriere i Fitness World
Uanset hvilke ambitioner du har for din karriere, så er vores fokus at udvikle vores medarbejdere, så de kan påtage sig nye udfordringer og tage større ansvar, hvis de ønsker det.

Vi har løbende brug for stærke profiler i form af centerledere og assisterende centerledere over hele landet. Vores uddannelsesafdeling vil du løbende sørge for, at du deltager i kurser og uddannelser for at styrke dine personlige og faglige kompetencer.

Om dig:

  • Du har evnen til personaleledelse og har lysten til at arbejde med mennesker.
  • Du er fleksibel, dynamisk og arbejdsom af person.
  • Du drives af at kæmpe for et mål og nå det.
  • Du er troværdig, anerkendende og god til at få personalet med.
  • Du har styr på budgetter, nøgletal og kan optimere eget center i forhold til forbrug.

Af os kan du forvente en virksomhed i rivende udvikling, hvor der sjældent er to dage, som er ens. Du vil indgå i et engageret team, der brænder for træning og vores medlemmer.

Ud over ledere søger vi løbende dygtige og erfarne holdinstruktører samt personlig trænere.

Du kan se vores ledige stillinger her https://www.fitnessworld.com/dk/jobs

OBS! Finder du en spændende stilling, så send din ansøgning til Career@dk.fitnessworld.com mærket "Spillerforeningen". Da Fitness World ikke tager mod uopfordrede ansøgninger, er det vigtigt at du sender en ansøgning til det job du finder interessant.

Kontakt
Har du lyst til at høre mere om Fitness World så er du meget velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på HR@dk.fitnessworld.com, eller HR-assistent Stine Nilsson på stnil@dk.fitnessworld.com eller telefon: 88887629 (træffes bedst på mail)