[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

30-11-2018

Patrick Timo: Mine drømme har skiftet scene

Læs mereSe flere nyheder

"Vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof."

- home om at have elitesportsudøvere i organisationen

 Home
 

"Vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof."
- home om at have elitesportsudøvere i organisationen.
billede

 
Sportsfolk og ejendomsmæglere er gjort af samme stof
Som ansat i home bliver du en del af et stærkt hold. Lokalt i vores forretning, nationalt som en del af vores kæde med mere end 25 års historie som ejendomsmægler. Du kommer til at servicere og rådgive andre mennesker med at træffe et af livets allerstørste beslutninger, nemlig deres køb og salg af bolig.

I home er det vores mission at give kunderne en god og tryg ejendomshandel i samspil med landets stærkeste finansielle bagland, Danske Bank. Det er vores fokus hver dag. Vi er en af de markedsledende kæder, og danskernes kendskab til home ligger i top.

Og det er der én væsentlig forklaring på - vores medarbejdere.

For det forpligter at være kundernes foretrukne ejendomsmæglerkæde, og vi søger altid efter de bedste profiler, der kan fastholde vores høje kundetilfredshed. Det kræver kløgt, flid og viljestyrke, og vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof.

Lær af de bedste
Ser du dig selv som en, der…

  • Er vedholdende og stædig, når det kommer til at "nå i mål" med salget
  • Er udadvendt og smilende af natur
  • Kan lide interne konkurrencer, hvor du bliver målt på dine resultater
  • Forstår vigtigheden af særlig god kundeservice
  • Kan arbejde struktureret og effektivt
  • Er en udpræget teamspiller
  • Har en positiv indgangsvinkel til udfordringer, og at du ser muligheder i stedet for begrænsninger i din hverdag

Det, du kan forvente af os, er en energifyldt arbejdsplads, hvor du bliver en del af et dynamisk team med travle, spændende og til tider meget hektiske dage. Men det forhindrer os ikke i at spille hinanden gode, skabe et sjovt og positivt arbejdsmiljø og fejrer vores succeser. Hos os vil du komme til at lære af nogle af de dygtigste i branchen.

Du kan nå til tops…
Uagtet om du har en ambition om at blive sælgende mægler, salgskoordinator eller stiler efter en dag at få din egen forretning, så stopper din udvikling i home aldrig. Gennem et omfangsrigt uddannelsesprogram på home University, holder vi hele tiden din kompetenceudvikling i gang. Du bliver - også løbende - uddannet til at mestre den funktion, du ansættes i.

Du kan se vores aktuelt ledige stillinger HER

Kontakt
Har du lyst til at høre mere om home-kæden og vores samarbejde med Job4Player, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Anne-Mette Stender, HR-chef
Telefon: 44734545
Mobil: 91338931
Mail: amste@home.dk