[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

30-11-2018

Patrick Timo: Mine drømme har skiftet scene

Læs mereSe flere nyheder

"Vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof."

- home om at have elitesportsudøvere i organisationen

Sportmaster


SPORTMASTER er Danmarks største kæde af sportsbutikker med over 1.100 medarbejdere i omkring 100 butikker over hele Danmark, og et hovedkontor beliggende i Ballerup. Hos os bliver du en del af Danmarks største sportsnetværk, hvor vi alle bidrager til et godt og unik arbejdsmiljø.

I tre årtier har SPORTMASTER været med, når alle lige fra lilleput til professionelle er gået på banen. Vi ved nemlig, at kvalitet i udstyret kan være den afgørende forskel på sejr og nederlag. Derfor sætter vi en ære i, at hjælpe alle fra motionisten til eliteudøveren med at lykkes med deres personlige mål.

sportmaster

At have elitesportsudøvere på holdet vil være med til at bibeholde kernen i SPORTMASTER - at vi er vilde med sport. Samtidig kan du som elitesportsudøver bidrage med en vindermentalitet, disciplin og forståelse for hvad der skal til for at opnå resultater.

SPORTMASTER søger medarbejdere som brænder for og kender til følelserne i sporten fra dem selv. Vi kender ægte sportsglæde fra os selv, hvilket skal og vil gennemsyre alt hvad vi gør. I SPORTMASTER får du en dagligdag, hvor konkurrence, sport og viljen til at vinde er i centrum, hvilket også afspejler vores værdier, som vi lever efter:

  • Vi stiller altid det bedste hold
  • Vi står sammen på tværs af landet
  • Vi giver altid en fantastisk kundeoplevelse
  • Vi er de bedste, fordi vi træner hver dag

Job- og karrieremuligheder hos SPORTMASTER
Med et job i SPORTMASTER får du yderligere muligheden for at gøre din passion for sporten til din hverdag. I SPORTMASTER har du mange jobmuligheder. Du kan blive fuld- eller deltidssælger, souschef, butikschef eller medarbejder i en af vores afdelinger på hovedkontoret.

Se ledige stillinger, søg uopfordret eller tilmeld dig vores Jobagent HER

Er du interesseret i at blive elev i SPORTMASTER, så læs mere her

Kontakt
Anne Marie Kudahl, HR chef
Tlf.: 23 32 20 10
Mail: amk@sportmaster.dk

Du kan også kontakte HR på hr@sportmaster.dk