[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

Uddannelsesrådgivning

Kampen for at nå toppen samt stigende professionalisering gør, at din sport fylder mere og mere af din tid - og det kan forekomme umuligt også at tænke på intervaltræning for de små grå.

Men det kan faktisk lade sig gøre at holde hjernen fit-for-education uden at gå på kompromis med dine sportslige ambitioner, så du kan tage en videregående uddannelse og sikre dig nye udfordringer efter sportskarrieren.

Mange elitesportsudøvere studerer - på kvart, halv eller hel tid - for at sikre deres fremtid. Hvorfor skulle du så ikke se at komme i gang med en uddannelse?

Vi ved, hvad det kræver, når de to verdener kombineres og Study4player kan hjælpe dig med at:

  • Kortlægge dine ønsker og muligheder for at få en uddannelse
  • Lægge en fleksibel uddannelsesplan med plads til din sport i samarbejde med din uddannelsesinstitution
  • Introducere dig til din uddannelse og bede om hensyntagen til din travle hverdag
  • Planlægge din hverdag og skabe et netværk på din uddannelse.

Vi kan hjælpe med alle typer uddannelser, hvad enten det er HF-enkeltfag, fysioterapeut, cand.merc. etc.

Study4player har faste kontaktpersoner på alle landets otte universiteter og en række øvrige uddannelsesinstitutioner. Study4player samarbejder desuden med enkelte uddannelsesinstitutioner med særlige støtte- og rådgivningsordninger til elitesportsudøvere. Læs mere om disse under FLEKSIBLE ORDNINGER

Som et alternativ til traditionel uddannelse kan du også vælge at tage en uddannelse online. Dette kunne eks. være aktuelt hvis du er specielt udfordret på at have et rimeligt fremmøde på et ordinært studie. På en online uddannelse opnår du størst mulig fleksibilitet og tilgængelighed i uddannelsen, da du i højere grad selv kan passe uddannelsen ind i din hverdag (eks. tilgå optagede foreløsninger online). Se mere i STUDY4PLAYER ONLINE ACADEMY

For at få hjælp fra Study4player skal du være medlem af enten:

Spillerforeningen_logo Håndboldspf_logo DEF_logo

Søger du rådgivning eller yderligere info vil vi opfordre dig til at tage kontakt, så vi kan få en snak om dine muligheder. Vi er klar med råd og støtte til, hvordan du fuldfører en uddannelse, inden karrieren slutter. 

Se 4players team her