[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

Bruttolønsordning 

En bruttolønsordning kan være en vej til finansiering af uddannelse, der kræver betaling eller omkostninger til bøger, materialer, computer etc. 

Ordningen fungerer ved, at et gode (eks. uddannelsen) betales af din arbejdsgiver og modsvares i en nedgang i din bruttoløn (dvs. løn før skattetræk). Dermed kan en bruttolønsordning være en betydelig økonomisk besparelse.

Der er forskellige kriterier der skal være opfyldt for, at du kan benytte dig af en bruttolønsordning. Bl.a. skal bruttotrækket fordeles over minimum 12 mdr. 
Du kan læse mere om bruttolønsordningen på SKAT's hjemmeside:

Lønomlægning og personalegoder

Hvis du eks. har udgifter for 12.000 kr. vil et træk i din bruttoløn koste dig netto ca. 500 kr. om måneden i et år. Dette er naturligvis afhængig af din trækprocent.

4player har i samarbejde med vores skatterådgivere Ernst & Young udviklet standardformular og vejledning til dig og klubben.

 

Har du spørgsmål til bruttolønsordning kan du kontakte Study4players rådgivere