[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

03-02-2015

"Elitesportsudøvere skal også have mulighed for uddannelse"

Læs mereSe flere nyheder

"Der skal ikke herske tvivl om, at fodbolden har mit primære fokus. Det er jo ikke blot min interesse, men også mit fuldtidsjob og min levevej, men samtidig vil jeg også gerne forberede mig til en dag at kunne arbejde bag kulissen i sportens verden" - Rasmus Würtz, fodboldspiller og læser Sport Management online på UCN

S4P_online_academy

- spræng rammerne og tag din uddannelse online!

 

Tilgå forelæsninger online, aflever opgaver elektronisk og få fleksibilitet gennem uddannelsen. Study4player Online Academy har samlet en række kvalificerede online uddannelser, der imødekommer de behov, du har som elitesportsudøver.

Du kan se uddannelsernes online struktur - og dermed hvordan de opfylder dine behov - i oversigten Online DNA: DOWNLOAD ONLINE DNA

Nedenfor fremgår uddannelser under Study4player Online Academy. Du kan trykke dig ind på den enkelte og læse mere om uddannelsens indhold, opbygning og fremtidsmuligheder:

Fælles for uddannelserne under Study4player Online Academy er det, at de for personer med en anden hovedbeskæftigelse er lettere tilgængelige end de traditionelle uddannelser, da de i større eller mindre grad foregår online og derfor kræver mindre fremmøde. 

Uddannelsesinstitutionerne samarbejder desuden med Study4player om levering af fleksible uddannelsesvilkår til dig som elitesportsudøver.

Ønsker du yderligere oplysninger, og er du evt. interesseret i at påbegynde en af ovenstående online uddannelser, kontakt koordinator for Study4player Online Academy:

Jesper Thorup
Tlf.: 61 71 31 99
Mail: jesper.thorup@spillerforeningen.dk