[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

08-12-2016

Kom med på holdet – søg job hos DGI!

Læs mereSe flere nyheder

"Det er en god kombination med fodbold, job og fjernundervisning, for så er jeg sikker på, at jeg har noget at falde tilbage på, når jeg en dag stiller fodboldstøvlerne på hylden."

Kenneth Stenild, fodboldspiller og studerende på VUC.nu

S4P_online_academy

- spræng rammerne og tag din uddannelse online!

 

Tilgå forelæsninger online, aflever opgaver elektronisk og få fleksibilitet gennem uddannelsen. Study4player Online Academy har samlet en række kvalificerede online uddannelser, der imødekommer de behov, du har som elitesportsudøver.

Du kan se uddannelsernes online struktur - og dermed hvordan de opfylder dine behov - i oversigten Online DNA: DOWNLOAD ONLINE DNA

Nedenfor fremgår uddannelser under Study4player Online Academy. Du kan trykke dig ind på den enkelte og læse mere om uddannelsens indhold, opbygning og fremtidsmuligheder:

Fælles for uddannelserne under Study4player Online Academy er det, at de for personer med en anden hovedbeskæftigelse er lettere tilgængelige end de traditionelle uddannelser, da de i større eller mindre grad foregår online og derfor kræver mindre fremmøde. 

Uddannelsesinstitutionerne samarbejder desuden med Study4player om levering af fleksible uddannelsesvilkår til dig som elitesportsudøver.

Ønsker du yderligere oplysninger, og er du evt. interesseret i at påbegynde en af ovenstående online uddannelser, kontakt koordinator for Study4player Online Academy:

Jesper Mølgaard Kristensen
Tlf.: 27 14 49 22
Mail: jesper.kristensen@spillerforeningen.dk