[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

01-05-2018

Tag en HF på Randers HF & VUC - skræddersyet til dig som elitesportsudøver

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

S4P_online_academy

- spræng rammerne og tag din uddannelse online!

 

Tilgå forelæsninger online, aflever opgaver elektronisk og få fleksibilitet gennem uddannelsen. Study4player Online Academy har samlet en række kvalificerede online uddannelser, der imødekommer de behov, du har som elitesportsudøver.

Du kan se uddannelsernes online struktur - og dermed hvordan de opfylder dine behov - i oversigten Online DNA: DOWNLOAD ONLINE DNA

Nedenfor fremgår uddannelser under Study4player Online Academy. Du kan trykke dig ind på den enkelte og læse mere om uddannelsens indhold, opbygning og fremtidsmuligheder:

Fælles for uddannelserne under Study4player Online Academy er det, at de for personer med en anden hovedbeskæftigelse er lettere tilgængelige end de traditionelle uddannelser, da de i større eller mindre grad foregår online og derfor kræver mindre fremmøde. 

Uddannelsesinstitutionerne samarbejder desuden med Study4player om levering af fleksible uddannelsesvilkår til dig som elitesportsudøver.

Ønsker du yderligere oplysninger, og er du evt. interesseret i at påbegynde en af ovenstående online uddannelser, kontakt koordinator for Study4player Online Academy:

Jesper Mølgaard Kristensen
Tlf.: 27 14 49 22
Mail: jesper.kristensen@spillerforeningen.dk