[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

28-08-2015

Spillerforeningen, Divisionsforeningen og 4player lancerer: Fodboldens Exitseminar

Læs mereSe flere nyheder

"Så længe håndbold på højt niveau er muligt for mig, så prioriterer jeg det. Men jeg vil også have en uddannelse og uden fjern-undervisning ville dagligdagen slet ikke hænge sammen for mig. Med fjern-undervisning kan jeg læse, når jeg har tid og ellers kan få det passet ind i min kalender." - Mathilde Neesgaard, håndboldspiller og læser HF enkeltfag på VUC.nu

S4P_online_academy

- spræng rammerne og tag din uddannelse online!

 

Tilgå forelæsninger online, aflever opgaver elektronisk og få fleksibilitet gennem uddannelsen. Study4player Online Academy har samlet en række kvalificerede online uddannelser, der imødekommer de behov, du har som elitesportsudøver.

Du kan se uddannelsernes online struktur - og dermed hvordan de opfylder dine behov - i oversigten Online DNA: DOWNLOAD ONLINE DNA

Nedenfor fremgår uddannelser under Study4player Online Academy. Du kan trykke dig ind på den enkelte og læse mere om uddannelsens indhold, opbygning og fremtidsmuligheder:

Fælles for uddannelserne under Study4player Online Academy er det, at de for personer med en anden hovedbeskæftigelse er lettere tilgængelige end de traditionelle uddannelser, da de i større eller mindre grad foregår online og derfor kræver mindre fremmøde. 

Uddannelsesinstitutionerne samarbejder desuden med Study4player om levering af fleksible uddannelsesvilkår til dig som elitesportsudøver.

Ønsker du yderligere oplysninger, og er du evt. interesseret i at påbegynde en af ovenstående online uddannelser, kontakt koordinator for Study4player Online Academy:

Jesper Thorup
Tlf.: 61 71 31 99
Mail: jesper.thorup@spillerforeningen.dk