[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

01-10-2015

Kenneth Stenild: Studierne er et frirum og en fremtidssikring

Læs mereSe flere nyheder

HUSK: FODBOLDENS EXITSEMINAR!
Husk at tilmelde dig Fodboldens Exitseminar, der afholdes tirsdag d. 17. november 2015 fra kl. 15-20 på Brøndby Stadion. En fantastisk mulighed for at klargøre dig til en civil karriere efter fodbolden.

Læs mere og tilmeld dig her

S4P_online_academy

- spræng rammerne og tag din uddannelse online!

 

Tilgå forelæsninger online, aflever opgaver elektronisk og få fleksibilitet gennem uddannelsen. Study4player Online Academy har samlet en række kvalificerede online uddannelser, der imødekommer de behov, du har som elitesportsudøver.

Du kan se uddannelsernes online struktur - og dermed hvordan de opfylder dine behov - i oversigten Online DNA: DOWNLOAD ONLINE DNA

Nedenfor fremgår uddannelser under Study4player Online Academy. Du kan trykke dig ind på den enkelte og læse mere om uddannelsens indhold, opbygning og fremtidsmuligheder:

Fælles for uddannelserne under Study4player Online Academy er det, at de for personer med en anden hovedbeskæftigelse er lettere tilgængelige end de traditionelle uddannelser, da de i større eller mindre grad foregår online og derfor kræver mindre fremmøde. 

Uddannelsesinstitutionerne samarbejder desuden med Study4player om levering af fleksible uddannelsesvilkår til dig som elitesportsudøver.

Ønsker du yderligere oplysninger, og er du evt. interesseret i at påbegynde en af ovenstående online uddannelser, kontakt koordinator for Study4player Online Academy:

Jesper Thorup
Tlf.: 61 71 31 99
Mail: jesper.thorup@spillerforeningen.dk