[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

Anatomi, fysiologi og sygdomslære

At Work

 
Særligt tilbud til medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening;

Få 50% rabat på kurset i anatomi, fysiologi og sygdomslære

Overvejer du på sigt at uddanne dig inden for træning eller behandling (idræt, fysioterapi, medicin, ergoterapi eller lignende), så kan At Work Skolens 300 lektioners kursus i anatomi, fysiologi og sygdomslære være en rigtig god opvarmning!

Med undervisningen i anatomi, fysiologi og sygdomslære får du nemlig en forståelse for kroppens grundlæggende opbygning (anatomi), dens virkemåde (fysiologi) og de forhold, som gør sig gældende ved sygdomme (sygdomslære).

Undervisningen foregår som 100% online undervisning, så du får et fleksibelt studie, som nemt kan tilpasses din hverdag. Du har adgang til undervisningen i op til 18 måneder.

LÆS MERE OM KURSET HER


TILBUD - FÅ 50% RABAT
Prisen for kurset er normalt kr. 9.995,-, men vi tilbyder gennem 4player (medlemmer af spillerforeningerne) 50% rabat, så din pris kun bliver kr. 4.997,50. Prisen er eksklusiv bøger og eksamen.

Du skal bare huske at skrive"4player"i beskedfeltet, når du tilmelder dig, så sørger At Work for resten.

TILMELD DIG KURSET HER


For yderligere information om personligt tilrettelagt studieforløb og tilmelding, kontakt da Stine Schoelzer på tlf. 44486100 eller mail stine@atwork.dk