[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

18-06-2018

Kort tid til kvote 1-fristen! Se også frister for online-uddannelser

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

Få både uddannelse og erhvervserfaring med en fleksibel erhvervsuddannelse!

IBC_lille

IBC udbyder fleksible erhvervsuddannelser for sportsudøvere på højt niveau. Arbejdsmarkedet efterspørger faglært arbejdskraft og du har mulighed for at imødegå de fremtidige kompetencekrav med en erhvervsuddannelse, hvor du både får erhvervserfaring og en anerkendt uddannelse. Du får her mulighed for at få et uddannelsesbevis, erhvervserfaring og mulighed for at læse videre samtidig med, at der er plads til træning.

En erhvervsuddannelse er sammensat af et praktikforløb i en virksomhed og en række skoleophold, der både kan tages fysisk og online. Du bliver tilknyttet en virksomhed, hvor du får den praktiske oplæring. Dine skoleophold vil supplere din praktiske læring med teoretiske begreber inden for den fagretning din uddannelse lægger op til.

IBC tilbyder erhvervsuddannelser inden for følgende retninger:

  • Detail
  • Handel (herunder salg, indkøb og logistik)
  • Kontor (herunder spedition, administration, offentlig administration, økonomi og revision)
  • Event
  • Finans

En erhvervsuddannelse kræver at du har en praktikvirksomhed, som du indgår en uddannelsesaftale med. Når du har indgået en uddannelsesaftale, får du lagt en uddannelsesplan som viser, hvornår du er på din praktikplads og hvornår du har skoleophold. Forløbet er individuelt og tilpasses dig og din træning. Forløbet afsluttet med en fagprøve, hvor du viser din praktiske og teoretiske kunnen.

Afhængig af din baggrund tager en erhvervsuddannelse 1-2 år. Adgangskravet er en EUD/EUX. Har du en HHX, STX, HTX eller lign. kræver det et supplerende forløb (5 eller 10 ugers onlineforløb). De supplerende onlineforløb udbydes ligeledes af IBC.

En erhvervsuddannelse er det sikre valg. Du har både mulighed for at gå direkte i job og læse videre med en erhvervsuddannelse.

En erhvervsuddannelse er gratis og du modtager elevløn under hele uddannelsen. Lønnen følger HKs overenskomst og er afhængig af den kontrakt du laver med din praktikvirksomhed.

For yderligere info kontakt:

Mia Milther (IBC): mmi@ibc.dk / 30 10 17 11

eller

Jesper Kristensen (Study4player): Jesper.kristensen@spillerforeningen.dk / 27 14 49 22