[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

08-01-2018

Kevin Mensah: Studiet giver mit liv mere værdi

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

VUC nu

HF enkeltfag

VUC.nu tilbyder fjernundervisning i almene skolefag fra niveau g, f, e og d (AVU - folkeskoleniveau) til niveau c, b og a (hf).

Når du er tilmeldt, kontakter din lærer dig pr. mail og udarbejder en studie- og arbejdsplan med afleveringsterminer, som du godkender og efterfølgende arbejder efter. Hvert fags pensum er opdelt i lektioner, som afsluttes med en afleveringsopgave af varierende type og omfang. Afleveringer kan være skriftlige eller mundtlige (telefon, hangout/skype, lydfiler). Lektionerne understøttes af lærerproducerede videoer og der vil være tilbud om deltagelse i web-seminarer.

VUC stiller e-bøger, i-bøger og links til undervisningsmaterialer til rådighed. Du skal have adgang til internettet og beherske it på brugerniveau.

I naturvidenskabelige fag som biologi, fysik, kemi og geografi deltager man i fastlagte laboratorieøvelser, som finder sted forår og efterår i Haderslev.

Eksamen aflægges ligeledes i Haderslev.
  

Se uddannelsens Online DNA 

Information om uddannelserne kan findes på www.vuc.nu

Se også følgende cases/artikler omkring uddannelsen:
Study4player tager temperaturen på: HF enkeltfag


For mere info kontakt:
VUC Syd, Hans Ludvigsen
Tlf.: +45 73 61 33 55
E-mail: hl@vucsyd.dk