[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

12-03-2018

Marcondes: Sprogundervisningen var en stor hjælp, da jeg skulle flytte til England

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

Går du rundt med en iværksætterdrøm?

About Time

OBS! Næste holdopstart oktober 2017. Varighed 15 uger.

At blive iværksætter er et oplagt næste skridt for professionelle sportsfolk. Man kan både designe sin virksomhedsstart til at passe ind i sin fodboldhverdag eller klargøre sig til at springe ud som fuldtids iværksætter den dag man stopper. Det kræver sejrsmentalitet og vilje til succes. Det sparker døre ind at have et navn eller en 'eksotisk' baggrund som f.eks. professionel idrætsudøver. Det giver derfor mening at smede mens jernet er varmt. Derudover er det en branche hvor man lærer utrolig meget i processen og hvor en akademisk baggrund ikke er et must.

About Time har specialdesignet et iværksætterforløb for elitesportsudøvere som kan passes ind i en hverdag med træning og kamp. Ud over den gængse viden, som deltagerne selvfølgelig bliver klædt på med, er forløbet handlingsorienteret, fordi essensen af iværksætteri er at handle for at bevæge sig fremad.

Deltagerne kommer enten til at begynde med at skabe deres virksomhed undervejs eller simulerer en virksomhedsopstart og lærer af deres erfaringer derfra. Det foregår I tæt kontakt med underviseren, der både leverer sparring, guidance og designer det forløb den enkeltes virksomhed skal igennem.

Det betød rigtig meget at jeg fik masser af individuel sparring på min forretningsidé hos About Time. Kurset var derfor meget mere end bare udenadslære om iværksætteri. About Time lavede en målrettet proces for de skridt vores virksomheder skulle tage og man lærer rigtig meget af selv at gøre sig sine iværksættererfaringer.
-Line Hoff, grundlægger af Læsk. 

Forløb:
Så meget af kurset som muligt vil foregå online for at give fleksibilitet. Der er 4 workshopdage i starten af forløbet, som både vil blive afholdt i Aarhus og København. Datoerne fastsættes sammen med kursusdeltagerne så flest muligt kan deltage. Derudover vil der være én til én møder, enten fysisk eller over telefon.

På online platformen vil der være undervisningsmateriale og opgaver som skal løses. Den enkelte deltagers proces administreres online i samskabelse mellem kursist og underviser. Dette omfatter individuelle milepæle, upload af individuelle opgaver og feedback.

Kurset har stor fokus på hands-on erfaringer og de enkelte emner vil både være til rådighed som traditionel læring og være noget som kursisterne skal opleve selv.

Følgende emner vil blive gennemgået:

 • Værdiskabelse
 • Forretningsmodeller
 • Lean Startup
 • Idégenerering
 • Markedsanalyse
 • Kundesegmentering
 • Konceptualisering
 • Salg
 • Økonomi, herunder budgettering
 • Handlingsplaner
 • Markedsføring
 • Partnerskaber 

Om About Time:
About Time er et lille konsulentbureau der har speciale i iværksætteri. De indgår både i individuelle forløb og skræddersyr iværksætterkurser til specifikke målgrupper.

Underviser på forløbet bliver Thijs van Tilburg, der er grundlægger og ejer af About Time.

Thijs er serieiværksætter og har igennem About Time været med til at stifte adskillige virksomheder, hvoraf det nyeste har været det mest succesfulde. Key Butler er på 2 år blevet Skandinaviens største på deres marked og blev ved sidste investorrunde værdisat til over 25 millioner kroner. 

Adgangskrav:
Der er ingen formelle adgangskrav. Du har blot en ambition om at starte en virksomhed op, enten nu eller i fremtiden, eller også er du allerede i gang.

Det er ikke afgørende om du har en idé for at kunne deltage.

Pris:
Forløbet koster 23.000 ex. moms.

Prisen afspejler et højt fokus på den enkelte deltagers virksomhedsidé, hvor der er tid til én til én sparring løbende, personlig feedback på fremskridt som idéen/virksomheden tager og skræddersyning af processen den enkelte skal gennemgå.

Er I to der tilmelder jer sammen om en idé gives der rabat på kr. 5.000,- pr. person.

Kurset kan betales igennem bruttolønsordningen eller trækkes fra i et fremtidigt firma.

Yderligere information og tilmelding:
Vil du høre mere om forløbet eller vil du tilmelde dig, så kontakt Thijs van Tilburg på 61333533 eller thijs@about-time.dk

Du kan læse mere om About Time på www.about-time.dk