[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

08-01-2018

Kevin Mensah: Studiet giver mit liv mere værdi

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

CPHBusiness

 

Få en karriere inden for kommunikation og formidling

Drømmer du om en fremtidig karriere inden for kommunikation?  Vil du opnå de kompetencer, som mange virksomheder efterspørger, og samtidig have tid til at dyrke sport på højt niveau? Så er en skræddersyet akademiuddannelse i kommunikation og formidling på Cphbusiness lige noget for dig!

Indhold og opbygning
Med en akademiuddannelse i kommunikation og formidling får du værktøjerne til at kunne tage del i virksomhedens professionelle kommunikation, både internt og eksternt. Du kobler teori og praksis under uddannelsen og bliver i stand til at udvikle, planlægge og udføre strategiske kommunikationsopgaver.

Cphbusiness har skræddersyet uddannelsen, så den passer perfekt til dig som elitesportsudøver.

Akademiuddannelse i kommunikation og formidling er:

 • Fleksibel - Du tager ét fag ad gangen, afslutter det og kan holde pause i din uddannelse, hvis du får ekstra travlt i en periode.
 • Online - Du får adgang til undervisningsmaterialet online, så du kan læse i dit eget tempo og give den en skalle, når du har ekstra tid. Du møder kun enkelte gange i Lyngby.
 • Anerkendt - Cphbusiness er en statsgodskendt uddannelsesinstitution, så dine eksamener tæller i det danske uddannelsessystem, og du får ECTS hver gang, du består et fag.

"Vi har gjort vores yderste for at tilpasse uddannelsen til elitesportsfolk og de krav, der følger med den karriere." - Poul Duus Gilling, underviser på sportsmanagement-uddannelsen på Cphbusiness og tidligere uddannelseschef i DBU gennem 13 år.

Første fag: Kommunikation i praksis
Det første fag på uddannelsen er 'Kommunikation i praksis'. Her lærer du at løse mundtlige, skriftlige og digitale kommunikationsopgaver i forskellige sammenhænge. Du lærer, hvordan du via budskabs- og målgruppeanalyse finder frem til det rette kommunikationsmedie, du får indblik i, hvordan du planlægger virksomhedens kommunikation - og ikke mindst udfører den!

Indhold i Kommunikation i praksis:

 • Kommunikationspsykologi
 • Kommunikationsmodeller
 • Planlægnings- og formidlingsværktøjer
 • Kommunikationsopgaven i praksis
 • Præsentationsteknik
 • Målgruppeorientering

Du lærer at:

 • Udvikle og skabe en god kommunikationsstrategi
 • Benytte storytelling og tage højde for forskellen på fagsprog og hverdagssprog
 • Reflektere over din egen kommunikative profil og benytte kommunikationspsykologi, en række præsentationsteknikker og målgruppeorientering, så du kan tilpasse din og virksomhedens kommunikation til en given situation og målgruppe

Faget er tilpasset din hverdag som elitesportsudøver, og vi veksler mellem onlineaktiviteter og fysiske mødedage i Lyngby:

Kommunikation og formidling opbygning

Adgangskrav til uddannelsen 

 • En relevant erhvervsuddannelse, eller
 • En gymnasial uddannelse + to års relevant erhvervserfaring

Hvis du ikke umiddelbart opfylder adgangskravene, kan du kontakte vores studievejledere for realkompetencevurdering (skal ske i god tid før opstart, da denne tager op til 2 uger at få igennem) på vejledning-videreuddannelse@cphbusiness.dk eller pr. tlf. 36 15 45 17.

Praktisk information
Periode: Opstart af hold i foråret 2018
Længde: 15 uger
Tidsforbrug: Ca. 15 timers forventet per uge
Fysisk fremmøde: Fire halve dage i Lyngby
Webinarer: Seks webinarer af ½-1 times varighed
Omfang: 10 ECTS-point
Pris: Kr. 6.000

Kontakt og ansøgning
For yderligere info, indledende dialog med studiet og ansøgning kontakt:
Poul Duus Gilling, Cphbusiness
Mail: pdg@cphbusiness.dk
Tlf.: 36 15 48 27

Har du generelle spørgsmål til uddannelserne under Study4player Online Academy kontakt koordinator, Jesper Mølgaard Kristensen, på mail jesper.kristensen@spillerforeningen.dkeller telefon 27144922.