[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

CPHBusiness

 

Få en karriere inden for kommunikation og formidling

Drømmer du om en fremtidig karriere inden for kommunikation?  Vil du opnå de kompetencer, som mange virksomheder efterspørger, og samtidig have tid til at dyrke sport på højt niveau? Så er en skræddersyet akademiuddannelse i kommunikation og formidling på Cphbusiness lige noget for dig!

Indhold og opbygning
Med en akademiuddannelse i kommunikation og formidling får du værktøjerne til at kunne tage del i virksomhedens professionelle kommunikation, både internt og eksternt. Du kobler teori og praksis under uddannelsen og bliver i stand til at udvikle, planlægge og udføre strategiske kommunikationsopgaver.

Cphbusiness har skræddersyet uddannelsen, så den passer perfekt til dig som elitesportsudøver. Undervisningen forgår online, og du kan derfor deltage uanset hvor i landet du bor. Du får desuden tilknyttet en personlig mentor fra Cphbusiness, som vejleder dig under forløbet og fører dig til eksamen.

Akademiuddannelse i kommunikation og formidling er:

  • Fleksibel - Du tager ét fag ad gangen, afslutter det og kan holde pause i din uddannelse, hvis du får ekstra travlt i en periode.
  • Online - Du får adgang til undervisningsmaterialet online, så du kan læse i dit eget tempo og give den en skalle, når du har ekstra tid.
  • Anerkendt - Cphbusiness er en statsgodskendt uddannelsesinstitution, så dine eksamener tæller i det danske uddannelsessystem, og du får ECTS hver gang, du består et fag.

"Vi har gjort vores yderste for at tilpasse uddannelsen til elitesportsfolk og de krav, der følger med den karriere." - Poul Duus Gilling, underviser på sportsmanagement-uddannelsen på Cphbusiness og tidligere uddannelseschef i DBU gennem 13 år.

Næste fag: Strategisk kommunikation
Strategisk kommunikation handler om branding i medgang og modgang, og om at skabe sammenhæng mellem virksomhedens strategi og kommunikation.

Vi beskæftiger os bl.a. med 

  • kommunikationsplaner, kommunikationsstrategi og kommunikationspolitik
  • storytelling til at kommunikere et godt billede af virksomheden
  • corporate branding og corporate kommunikation

Relevans
Faget er relevant for dig, der gerne vil deltage professionelt i analysering, planlægning og gennemførelse af virksomhedens større kommunikations- og formidlingsløsninger på et strategisk plan.

Udbytte
På faget får du kompetencerne til at 

  • brande virksomheden og håndtere dens image i gode og dårlige tider, gennem krise-, forandring- og virksomhedskommunikation
  • bruge digitale og webbaserede medier som platforme for virksomhedens kommunikation
  • analysere virksomhedens mission, vision, kultur og værdier som grundlag for de kommunikative opgaver 

Praktisk

Tilskud til finansiering?
Faglærte og ufaglærte, som er i job, kan få dækket deltagerbetaling til akademi- og diplomfag med op til 10.000 pr. år. Læs mere om tilskuddet HER

Kontakt og ansøgning
For direkte tilmelding eller yderligere info, indledende dialog med studiet og ansøgning kontakt:
Grith Kemnitz (GK - Lektor - Cphbusiness)
Mail: gk@cphbusiness.dk
Tlf.: 3615 4753


Har du generelle spørgsmål til uddannelserne under Study4player Online Academy kontakt koordinator, Jesper Mølgaard Kristensen, på mail jesper.kristensen@spillerforeningen.dk eller telefon 27144922