[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

Bliv Kostvejleder
- 100% via E-learning

At Work

 
At Work Skolen tilbyder dig en grundig uddannelse til Kostvejleder, med speciale indenfor både vægttab og derudover med mulighed for at specialisere dig yderligere inden for fx sportsernæring.

Ikke to personer er ens, og derfor er der behov for Kostvejledere som dig, der med den rette viden, og de rette værktøjer kan møde den enkelte med den mest optimale løsning. Vi tilbyder dig en grundig og dokumenteret uddannelse, hvor du bliver klædt på til at udarbejde individuelle og professionelle kostplaner.

LÆS OGSÅ: Lotte Friis: "Elitesportsudøvere skal også have mulighed for uddannelse"

Som eliteidrætsudøver vil du kunne inddrage din nye viden i din egen hverdag, og ligeledes bruge dine erfaringer og kompetencer til at rådgive andre indenfor samme område.

 
Studerende på uddannelsen, Henrik, fortæller:

At Work, case til kostvejleder

- Jeg har en søn, der spiller fodbold på førsteholdet, og fik derfra en forespørgsel om jeg ville uddanne mig inden for området sportsernæring.

- Jeg havde tænkt over at tage noget uddannelse inden for kostområdet inden jeg startede op, men det var pga. Fodbolden, at jeg valgte at det skulle være nu. Jeg læste Kostvejleder uddannelsen og specialet Aktiv Ernæring via e-learning og har været rigtig glad for det.

 
Forløb
Når du tilmelder dig uddannelsen til Kostvejleder og Slankekonsulent via E-learning, så modtager du et brugernavn og et kodeord via E-mail.

Online vil du så have adgang til al undervisningen på én gang, og du styrer således helt selv dit tempo, og ligeledes, hvor mange gange du vil gennemgå de enkelte undervisningsmoduler, quizzer, opgaver osv.

Du har maksimalt 6 måneders adgang til undervisningen.

Vi ser typisk, at dem som tager uddannelsen via E-learning bruger ca. 50 - 100 timer på at gennemgå undervisningen, læse materiale osv, og så bruger de typisk ekstra tid i forbindelse med eksamensopgaven, og forberedelse til den mundtlige eksamen.

Alt efter, hvor meget tid du har til rådighed, vil du således kunne tage uddannelsen over kortere eller længere tid.

De fleste tager uddannelsen over 3 - 4 måneder - den hurtigste har gjort det på kun 10 dage ;-) Online kan du ligeledes skrive med alle de andre elever som læser på online uddannelsen. Så har man spørgsmål undervejs kan man stille dem i Forummet og spare med de andre elever.

Hvad angår eksamen, så afholder vi 10 - 12 eksaminer om året, og vi ser typisk, at deltagerne starter på undervisningen, og så vurderer, hvor længe de forventer at være om at komme igennem undervisningen (dog maksimalt 6 måneder), og så tilmelder sig en eksamen der passer dem bedst.

Rent praktisk består eksamen af en skriftlig case-opgave, som du har en uge til at udarbejde (og som sendes til os på mail), og denne opgave danner så udgangspunkt for den mundtlige eksamen, som foregår på Frederiksberg, eller via Skype, alt efter, hvad der passer dig bedst.

De fleste vælger at komme til Frederiksberg og tage eksamen, da det godt kan være en smule akavet at tage sin eksamen via Skype, men hvis man ikke har mulighed for det, så er Skype et glimrende alternativ.

Uddannelsens fag/emner
Kostvejleder

  • Kost og ernæring
  • Adipositas
  • Kostplanlægning
  • Træning og vægttab
  • Kommunikation og motivation

Særlig E-learning
At Work Skolen tilbyder en helt særlig form for E-learning, som er meget grundig, og hvor du kan lytte til, og se, undervisningen igen og igen. Ligeledes, vil du have hele online pensum til din rådighed, så snart du starter på de enkelte dele af forløbet.

Se gerne gratis prøvemoduler HER

Adgangskrav
Der stilles ikke krav til særlige forkundskaber. 

Pris
Uddannelsen til kostvejleder koster kr. 9.500,- hvis du tager den alene. Ønsker du at bygge en overbygning på fx sportsernæring er prisen for begge forløb 12.000 kr. Prisen er fratrukket en rabat på kr. 1.000,-. Prisen inkluderer alle materialer, samt eksamen.

Uddannelsen kan evt. finansieres gennem en bruttolønsordning. Læs mere her

Kontakt og yderligere information
Du kan læse mere og tilmelde dig uddannelsen til kostvejleder på At Work Skolens hjemmeside:

KOSTVEJLEDER KLIK HER

Du kan ligeledes læse mere om de forskellige specialer vi tilbyder som overbygning til uddannelsen som kostvejleder:

ERNÆRINGSSPECIALER KLIK HER

OBS! Ved tilmelding skal du i beskedfeltet notere "Study4player". At Work vil da være klar over din status som elitesportsudøver og kunne tildele rabat herefter.

For information om personligt tilrettelagt studieforløb og tilmelding, kontakt da Maria S. Pedersen på tlf. 44486100 eller mail maria@atwork.dk