[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

BLIV LÆRER MED NETUDDANNELSEN

UC Syd_lille

- Det dejlige ved at være netstuderende er, at jeg i stor udstrækning selv er herre over, hvornår i ugen eller døgnet jeg vil beskæftige mig med studiet
Anna K. Wollesen, netstuderende

UC Syd tilbyder at kunne læse til Lærer online og lave en individuel løsning for dig, der vil have elitesport og uddannelse til at gå op i en højere enhed. Med den netbaserede læreruddannelse får du fuld fleksibilitet og mulighed for selv at tilrettelægge studiet, som du vil.

Se også: Study4player tager temperaturen på: Lærer

100% online eller 'blended learning'
Lærer netuddannelsen udbydes som både 100% digital uddannelse, hvor kun praktikken og praksistilknytning (på lokale skoler) foregår via fysisk fremmøde, og som DELVIS digital uddannelse (såkaldt 'blended learning'), hvor 25% af uddannelsen er seminardage på campus i Haderslev eller Tønder. Dermed kan du selv vælge den type uddannelse der bedst passer til din situation og behov.

Den 100% digitale netuddannelse er uden fysisk fremmøde - til gengæld er der mange projekter med praksistilknytning, hvor du på lokale skoler eks. afprøver indholdet i modulerne.

Den delvis digitale netuddannelse er i højere grad en blanding af selvstudie og fremmøde, hvor 25% af uddannelsen er seminardage på campus i Haderslev eller Tønder. Mellem seminarerne arbejder du videre med studiet hjemme og evt. i samarbejde med din studiegruppe. Arbejdet sker på grundlag af studieopgaver, der er knyttet til det samme stof, som der arbejdes med i den ugentlige undervisning.

Udover seminardage er der 18 ugers praktik på folkeskoler i nærheden af, hvor du bor. Normalt stilles der krav om, at praktikken foregår i den danske folkeskole, men såfremt du eks. måtte være bosiddende i udlandet er der på den digitale netuddannelse udviklet en særlig praktikmodel, som gør det muligt at tage praktikken, hvor du bor - uanset hvor i verden du er. Dog skal minimum 2 x 3 uger være i en dansk skole.

Helt normal - bare digital
Både den digitale og delvis digitale netuddannelse består - helt ligesom den ordinære Lærer-uddannelse - af 24 moduler og giver samme kompetencer som en almen uddannelse med dagligt fremmøde. Rent fagligt lærer du derfor naturligvis præcis det samme, som på den ordinære læreruddannelse. Rammerne er bare anderledes.

Udgangspunktet er derfor også en studietid på 4 år (som på en almen Lærer-uddannelse), men på den digitale læreruddannelse bestemmer du selv, i hvilken hastighed du arbejder dig gennem modulerne. Det kan du gøre, som det passer ind i din kalender og i dit liv.

Vær opmærksom på, at det at være netstuderende kræver meget selvdisciplin - men du bliver ikke alene: Studiegrupperne (og evt. seminarer) giver et godt socialt liv på studiet.

Vejledning via nettet
Du får vejledning af din underviser via vores e-læringssystem. Det er også en fordel, hvis du bliver god til at udnytte den støtte, du kan få ved at indgå i studiegrupper med andre netstuderende, der har den samme indstilling til arbejdet.

Yderligere info og ansøgning
Du kan læse mere om hhv. den digitale og delvis digitale Lærer netuddannelse på UC Syd via links nedenfor:

Den digitale læreruddannelse

Den delvis digitale læreruddannelse

Du kan desuden lære mere om UC Syds generelle støtte til elitesportsudøvere HER

For yderligere information og interesse i ansøgning kontakt studievejleder på Lærer-uddannelsen, Max Ipsen, på mail mips@ucsyd.dk

Du kan også kontakte Inger Marie Tobiesen, der er direkte kontakt for eliteidrætsudøvere hos UC Syd, på telefon 72 66 28 86 eller mail imto@ucsyd.dk