[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

 
LEDELSE & COACHING

CCC

 

VARIGHED 6. MÅNEDER / 20 ECTS POINTS

Coaching1

Denne fleksible uddannelse vil styrke dine personlige lederevner og underbygge dem med et solidt teoretisk fundament. På den måde lærer du mere om, hvorfor du gør som du gør, og hvorfor det virker. Uddannelsen er erhvervsrettet og øger dine muligheder for at overføre dine personlige styrker fra sporten til forskellige typer af jobs efter dit karrierestop.

Uddannelsen er sammensat af 3 korte moduler (a' henholdsvis 10 og 2x5 ECTS point hver): Det personlige lederskab og forandring, Coaching og Projektledelse. Der er desuden mulighed for at tilvælge flere fag og bygge videre på uddannelsen for at opnå en fuld diplom i Ledelse (DOL) hvis man ønsker dette. 

Uddannelsen er fleksibel og opbygget på følgende måde:

PERIODE 1 / OPSTART
Ved opstarten af uddannelsen er et 2 dags kick off møde, hvor du introduceres til uddannelsens overordnede rammer, samt fa­gets begreber og temaer, så du har et godt grundlag for at gå i gang med selvstudierne.

PERIODE 2 / SELVSTUDIE OG WEBINAR
Det er op til dig at dygtiggøre dig og du bestemmer selv, hvornår der skal læses og i hvor store mængder af gangen. Det er i denne periode muligt at gøre brug af din studiemakker til støtte og sparring. Igennem hele uddannelsen er det ligeledes muligt at få vejledning efter behov fra en konsulent eller underviser fra Copenhagen Coaching Center (CCC). 

PERIODE 3 / AFSLUTNING OG EKSAMEN
Her mødes du igen med dine medstuderende. Formålet med dette afsluttende modul er at give et overblik over hele pensum, for at forberede dig til den skriftlige eksamensopgave. Hele uddannelsen afsluttes med en evaluering og udlevering af eksamensbeviser.

PRIS & ADGANGSKRAV
Det personlige lederskab og forandring som er 10 ECTS koster 12.600,- kr. eks moms. På modulerne "Coaching" og "Projektledelse" skal du betale 6.800,- kr. eks moms.
Du kan have en gymnasial uddannelse + 2 års erhvervserfaring. Det er dog også muligt at foretage en kompetencevurdering, der ikke opfylder de officielle krav. Kompetencevurderingen foretages af Copenhagen Coaching Center, kontakt os for mere information.

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!
Ring eller skriv til Frederikke Winther hos CCC på fw@copenhagencoaching.dk eller tlf. 21 19 47 57

Copenhagen Coaching Center / Strandvejen 60 / 2900 Hellerup / www.copenhagencoaching.dk