[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

08-01-2018

Kevin Mensah: Studiet giver mit liv mere værdi

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

Bliv Sportsmassør
- blended learning

At Work

 
At Work Skolen tilbyder dig en grundig og anerkendt uddannelse til massør og sportsmassør.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du som massør har den rette viden og praktisk erfaring, så du kan mestre faget, og yde det optimale. Vi har uddannet massører i 20 år, og på At Work Skolen bliver du primært undervist af Statsautoriserede fysioterapeuter, og står efter endt eksamen med et eksamensbevis underskrevet af hele 3 fysioterapeuter og en læge.

Som Sportsmassør, vil du kunne sætte dine egne erfaringer som idrætsudøver i spil med dine nye kompetencer, så du på bedst mulige vis kan tilpasse dine behandlinger til dine kunder.

Se uddannelsens Online DNA


Claus Bach, studerende:
"Jeg valgte At Work Skolen fordi jeg fik det anbefalet af andre, og jeg vidste at jeg her ville kunne få en ordentlig og god uddannelse som jeg senere vil kunne bruge. Her i foråret skal jeg også starte på specialet Triggerpunkt akupunktur, og jeg har tanker om at jeg efter massøruddannelsen vil tage At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder".

Claus har en stor drøm om at komme til at arbejde med atleter, og vil gerne både kunne varetage den fysiske træning, skadesbehandling, kostvejledning og massage. 

Forløb
Faget anatomi og fysiologi tages som E-learning, og der er mulighed for opstart fra dag til dag. Faget massage tages som klasseundervisning, og der er løbende opstart i hele landet.

At Work Skolen tilbyder massøruddannelsen i København, Roskilde, Odense og Aarhus - og så naturligvis på Internettet for faget anatomi og fysiologi.

Vi tilbyder fleksible forløb, så du vil kunne blive uddannet som massør på 2-5 måneder.

Uddannelsens fag/emner:

  • Anatomi og fysiologi: 40 lektioner som E-learning
  • Massage: 90 lektioner som klasseundervisning 

Særlig E-learning
At Work Skolen tilbyder en helt særlig form for E-learning, som er meget grundig, og hvor du kan lytte til, og se, undervisningen igen og igen. Ligeledes, vil du have hele online pensum til din rådighed, så snart du tilmelder dig uddannelsen.

Se gerne gratis prøvemoduler HER

Efteruddannelse
At Work Skolen tilbyder efteruddannelse i form af specialer indenfor emnerne;

  • Sportsskader
  • Triggerpunkt akupunktur
  • Afstresningsmassage

Ligeledes kan man tage en særlig overbygning, hvis man ønsker at blive Registreret alternativ behandler (RAB) - læs gerne mere HER

Adgangskrav
Uddannelsen kræver ingen specielle forkundskaber, kun en vis portion nysgerrighed og interesse. 

Pris
Uddannelsen koster kr. 18.500,- og prisen er fratrukket en rabat på kr. 3.000,-. Prisen inkluderer alle materialer, samt eksaminer.

Uddannelsen kan evt. finansieres gennem en bruttolønsordning. Læs mere her  

Kontakt og yderligere information
Du kan læse mere om uddannelsen til Massør og Sportsmassør på At Work Skolens hjemmeside:

BLIV MASSØR OG SPORTSBEHANDLER

OBS! Ved tilmelding skal du i beskedfeltet notere "Study4player". At Work vil da være klar over din status som elitesportsudøver og kunne tildele rabat herefter.

For information om personligt tilrettelagt studieforløb og tilmelding, kontakt da Stine Schoelzer på tlf. 44486100 eller mail stine@atwork.dk