[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

Bliv "Helse- og Sportsmassør" eller "Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler"
- blended learning

At Work

 
At Work Skolen tilbyder to forskellige massøruddannelser.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du som massør har den rette viden og praktisk erfaring, så du kan mestre faget, og yde det optimale. Vi har uddannet massører i 20 år, og tilbyder to forskellige typer massøruddannelse - du kan læse om forskellene her nedenfor:

Som Helse- og Sportsmassør kan du give dine kunder en professionel helkropsmassage med fokus på wellness og velvære og du kan ligeledes tilbyde massage inden sportspræstation, samt restituerende massage efter fysisk/sports aktivitet. Du lærer at give en koreograferet helkrops helsemassage der varer 30-45 minutter, og ligeledes en koreograferet helkrops sportsmassage af ca. 60 minutters varighed. Massagekoreografierne kan gives som hel- eller delkropsmassager, alt efter dine kunders ønsker og behov

Du bliver undervist på forløbet af erfarne massører, og uddannelsen består af 70 lektioner, heraf 50 massage og 20 anatomi og fysiologi (E-learning). Efter endt eksamen fået du et eksamensbevis. Eksamen vurderes bestået/ikke bestået. Uddannelsen kvalificerer ikke til at man kan bygge videre med vores massagespecialer.

Som Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler kan du arbejde professionelt med massagebehandling, på virksomheder, i egen klinik eller lignende. Du vil blive undervist i fysiurgisk kropsmassage ud fra videnskabeligt underbyggede teorier og principper. Vi arbejder meget grundigt med helsemassage, sports/idrætsmassage og specifik skadebehandling. Desuden vil der blive undervist i varmebehandling og udspændingsteknikker, for at gøre dit fundament som massør bredest og bedst muligt.

Du bliver undervist af Statsautoriserede fysioterapeuter, og står efter endt eksamen med et eksamensbevis underskrevet af hele 3 fysioterapeuter og en læge.

Uddannelsen til Fysiurgisk Massør strækker sig over 130 lektioner, hvor hele 90 lektioners undervisning er i massageteori og praktisk massage. Denne undervisning foregår sideløbende med anatomi- og fysiologiundervisningens 40 lektioner (E-learning). Efter endt eksamen får du et eksamensbevis samt et karakterblad med dine karakterer fra både massagefaget og anatomi og fysiologi eksamen. Efter endt uddannelse, er du kvalificeret til at bygge videre med et af vores massagespecialer.


Claus Bach, studerende:
"Jeg valgte At Work Skolen fordi jeg fik det anbefalet af andre, og jeg vidste at jeg her ville kunne få en ordentlig og god uddannelse som jeg senere vil kunne bruge. Her i foråret skal jeg også starte på specialet Triggerpunkt akupunktur, og jeg har tanker om at jeg efter massøruddannelsen vil tage At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder"

Claus har en stor drøm om at komme til at arbejde med atleter, og vil gerne både kunne varetage den fysiske træning, skadesbehandling, kostvejledning og massage. 

Forløb
Faget anatomi og fysiologi tages på begge uddannelser som E-learning, og der er mulighed for opstart fra dag til dag. Faget massage tages som klasseundervisning, og der er løbende opstarter i hele landet.

At Work Skolen tilbyder uddannelsen som Helse- og Sportsmassør i København, Roskilde, Odense, Næstved, Sønderborg, Aalborg, Herning og Aarhus - og så naturligvis på Internettet for faget anatomi og fysiologi.

At Work Skolen tilbyder uddannelsen som Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler i København, Roskilde, Odense, og Aarhus - og så naturligvis på Internettet for faget anatomi og fysiologi.

Vi tilbyder fleksible forløb, så du vil kunne blive uddannet som massør på 2-5 måneder.

Uddannelsens fag/emner Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler:

  • Anatomi og fysiologi: 40 lektioner som E-learning
  • Massage: 90 lektioner som klasseundervisning 

Uddannelsens fag/emner Helse- og Sportsmassør:

  • Anatomi og fysiologi: 20 lektioner som E-learning
  • Massage: 50 lektioner som klasseundervisning 

Særlig E-learning
At Work Skolen tilbyder en helt særlig form for E-learning, som er meget grundig, og hvor du kan lytte til, og se, undervisningen igen og igen. Ligeledes, vil du have hele online pensum til din rådighed, så snart du tilmelder dig uddannelsen.

Se gerne gratis prøvemoduler HER

Efteruddannelse for Fysiurgisk Massør og Sportsbehandlere
At Work Skolen tilbyder efteruddannelse til elever der er uddannede Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler, i form af specialer indenfor emnerne;

  • Sportsskader
  • Triggerpunkt akupunktur

Adgangskrav
Uddannelsen kræver ingen specielle forkundskaber, kun en vis portion nysgerrighed og interesse. 

Pris
Uddannelsen Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler koster kr. 18.500,- og prisen er fratrukket en rabat på kr. 3.000,-. Prisen inkluderer alle materialer, samt eksaminer.

Uddannelsen til Helse- og Sportsmassør koster 9.450 kr. Prisen inkluderer alle materialer, samt eksaminer.

Uddannelsen kan evt. finansieres gennem en bruttolønsordning. Læs mere her

Kontakt og yderligere information
Du kan læse mere om uddannelserne til Helse- og Sportsmassør samt Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler på At Work Skolens hjemmeside:

FYSIURGISK MASSØR OG SPORTSBEHANDLER KLIK HER

HELSE OG SPORTSMASSØR KLIK HER

OBS! Ved tilmelding skal du i beskedfeltet notere "Study4player". At Work vil da være klar over din status som elitesportsudøver og kunne tildele rabat herefter.

For information om personligt tilrettelagt studieforløb og tilmelding, kontakt da Maria S. Pedersen på tlf. 44486100 eller mail maria@atwork.dk