[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

14-05-2019

Månedens profil: Stærk lederprofil med cand.merc. og erhvervserfaring

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

CPHBusiness

 

Få en karriere inden for oplevelsesøkonomi

Brænder du for at planlægge events og skabe unikke oplevelser? Og vil du have et solidt fundament til at arbejde med kundeservice, personaleledelse og udvikling af kundeoplevelser? Så er en skræddersyet akademiuddannelse i oplevelsesøkonomi på Cphbusiness lige noget for dig!

Indhold og opbygning
Med en akademiuddannelse i oplevelsesøkonomi får du værktøjer til at arbejde med oplevelsesbaseret forretningsudvikling. Du lærer at varetage opgaver, hvor du analyserer, planlægger og gennemfører løsninger, der skaber merværdi for kunden i form af udvikling, produktion og levering af oplevelser.

Du lærer også at lede og motivere andre i arbejdet med at udvikle og vedligeholde serviceniveauet i virksomheden og at brande og markedsføre virksomheden over for omverdenen.

Cphbusiness har skræddersyet uddannelsen, så den passer perfekt til dig som elitesportsudøver. Undervisningen forgår online, og du kan derfor deltage, uanset hvor i landet du bor. Du får desuden tilknyttet en personlig mentor fra Cphbusiness, som vejleder under forløbet og fører dig til eksamen.

Akademiuddannelsen i oplevelsesøkonomi er:

  • Fleksibel - Du tager ét fag ad gangen, afslutter det og kan holde pause i din uddannelse, hvis du får ekstra travlt i en periode.
  • Online - Du får adgang til undervisningsmaterialet online, så du kan læse i dit eget tempo og give den en skalle, når du har ekstra tid.
  • Anerkendt - Cphbusiness er en statsgodskendt uddannelsesinstitution, så dine eksamener tæller i det danske uddannelsessystem, og du får ECTS hver gang, du består et fag.

"Uddannelsen er meget relevant i sportsverdenen, og sportsfolk vil opleve, at de med uddannelsen får en bred viden og kan drage nytte af deres erfaringer." - Poul Duus Gilling, underviser på sportsmanagement-uddannelsen på Cphbusiness og tidligere uddannelseschef i DBU gennem 13 år.

Første fag: Event Management
Det første fag på uddannelsen er "Event Management".  Gennem dette fag får du en forståelse for tendenserne bag events, økonomisk såvel som kommercielt. Du lærer at udarbejde behovsanalyser, målopsætning, interessent- og risikoanalyse, samt at sælge gode idéer til potentielle interessenter.

Du beskæftiger dig bl.a. med:

  • Grundlæggende event management
  • Fremtidsudsigterne i event management industrien
  • Risikostyring og kriseledelse, og hvordan du bruger det i praksis i en rolle som event manager

Læs desuden mere om de andre fag på uddannelsen ved at klikke HER

Relevans
Event Management er relevant for dig, der gerne vil arrangere og koordinere events i hele processen fra idé til afvikling.

Udbytte
På faget bliver du bekendt med nødvendigheden af teamsammensætning, fundraising, og rekruttering og ledelse af frivillige, og du lærer om eventplanlægningsprocessen, og hvordan du skaber værdi i de enkelte led i et job som event manager.

Adgangskrav til uddannelsen:

  • En relevant erhvervsuddannelse, eller
  • En gymnasial uddannelse + to års relevant erhvervserfaring

Hvis du ikke umiddelbart opfylder adgangskravene, kan du kontakte vores studievejledere for realkompetencevurdering (skal ske i god tid før opstart, da denne tager op til 2 uger at få igennem) på vejledning-videreuddannelse@cphbusiness.dk eller pr. tlf. 36 15 45 17.

Praktisk information
Periode: Opstart den 3. september 2018
Længde: 14 uger
Tidsforbrug: Ca. 19,5 timer pr. uge
Arbejdsform: Både undervisning og eksamen er online og du tilknyttes desuden en underviser fra Cphbusiness som er din mentor under forløbet
Eksamen: Mundtlig på baggrund af praktisk produkt og disposition - foregår som udgangspunkt i uge 50
Omfang: 10 ECTS-point
Pris: Kr. 6.000 (fagmodul)

Tilmeldingsfrist: Den 20. august 2018

Tilskud til finansiering? Faglærte og ufaglærte, som er i job, kan få dækket deltagerbetaling til akademi- og diplomfag med op til 10.000 pr. år. Læs mere om tilskuddet HER

Kontakt og ansøgning
For direkte tilmelding gå til: https://www.cphbusiness.dk/study4player

For yderligere info, indledende dialog med studiet og ansøgning kontakt:
Poul Duus Gilling, Cphbusiness
Mail: pdg@cphbusiness.dk
Tlf.: 36 15 48 27

Har du generelle spørgsmål til uddannelserne under Study4player Online Academy kontakt koordinator, Jesper Mølgaard Kristensen, på mail jesper.kristensen@spillerforeningen.dk eller telefon 27144922.