[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

12-03-2018

Marcondes: Sprogundervisningen var en stor hjælp, da jeg skulle flytte til England

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

CPHBusiness

 

Få en karriere inden for oplevelsesøkonomi

Brænder du for at planlægge events og skabe unikke oplevelser? Og vil du have et solidt fundament til at arbejde med kundeservice, personaleledelse og udvikling af kundeoplevelser? Så er en skræddersyet akademiuddannelse i oplevelsesøkonomi på Cphbusiness lige noget for dig!

Indhold og opbygning
Med en akademiuddannelse i oplevelsesøkonomi får du værktøjer til at arbejde med oplevelsesbaseret forretningsudvikling. Du lærer at varetage opgaver, hvor du analyserer, planlægger og gennemfører løsninger, der skaber merværdi for kunden i form af udvikling, produktion og levering af oplevelser.

Du lærer også at lede og motivere andre i arbejdet med at udvikle og vedligeholde serviceniveauet i virksomheden og at brande og markedsføre virksomheden over for omverdenen.

Cphbusiness har skræddersyet uddannelsen, så den passer perfekt til dig som elitesportsudøver.

Akademiuddannelse i oplevelsesøkonomi er:

 • Fleksibel - Du tager ét fag ad gangen, afslutter det og kan holde pause i din uddannelse, hvis du får ekstra travlt i en periode.
 • Online - Du får adgang til undervisningsmaterialet online, så du kan læse i dit eget tempo og give den en skalle, når du har ekstra tid. Du møder kun enkelte gange i Lyngby.
 • Anerkendt - Cphbusiness er en statsgodskendt uddannelsesinstitution, så dine eksamener tæller i det danske uddannelsessystem, og du får ECTS hver gang, du består et fag.

"Uddannelsen er meget relevant i sportsverdenen, og sportsfolk vil opleve, at de med uddannelsen får en bred viden og kan drage nytte af deres erfaringer." - Poul Duus Gilling, underviser på sportsmanagement-uddannelsen på Cphbusiness og tidligere uddannelseschef i DBU gennem 13 år.

Første fag: Eventmanagement
Det første fag på uddannelsen er 'Eventmanagement'. Her lærer du, hvad der skal til for at planlægge og gennemføre succesfulde events fra idéstadie til afvikling, og du får de ledelsesmæssige kompetencer, der skal til. Du lærer at:

 • Finde på ideer
 • Skabe events og styre dem i praksis
 • Formidle ideer og events til relevante interessenter
 • Tiltrække sponsorer til events

Du lærer endvidere om nødvendigheden af teamsammensætning, fundraising og rekruttering og ledelse af frivillige - om behovsanalyser, målopsætning og om, hvordan du sælger den gode idé til interessenter. Du får en forståelse for den økonomiske og kommercielle side af events, og du lærer at udfører interessent- og risikoanalyse.

Indhold i faget Eventmanagement:

 • Projektledelse og -forståelse
 • Eventmanagement, 'Pre', 'In' og 'Post'
 • Økonomi, fundraising og sponsering
 • Idéudvikling og vurdering
 • Ledelsesværktøjer

Faget er tilpasset din hverdag som elitesportsudøver, og vi veksler mellem onlineaktiviteter og fysiske mødedage i Lyngby:

Oplevelsesøkonomi opbygning

 

Adgangskrav til uddannelsen:

 • En relevant erhvervsuddannelse, eller
 • En gymnasial uddannelse + to års relevant erhvervserfaring

Hvis du ikke umiddelbart opfylder adgangskravene, kan du kontakte vores studievejledere for realkompetencevurdering (skal ske i god tid før opstart, da denne tager op til 2 uger at få igennem) på vejledning-videreuddannelse@cphbusiness.dk eller pr. tlf. 36 15 45 17.

Praktisk information
Periode: Opstart af hold i foråret 2018
Længde: 15 uger
Tidsforbrug: Ca. 15 timers forventet per uge
Fysisk fremmøde: Fire halve dage i Lyngby
Webinarer: Seks webinarer af ½-1 times varighed
Omfang: 10 ECTS-point
Pris: Kr. 6.000

Kontakt og ansøgning
For yderligere info, indledende dialog med studiet og ansøgning kontakt:
Poul Duus Gilling, Cphbusiness
Mail: pdg@cphbusiness.dk
Tlf.: 36 15 48 27

Har du generelle spørgsmål til uddannelserne under Study4player Online Academy kontakt koordinator, Jesper Mølgaard Kristensen, på mail jesper.kristensen@spillerforeningen.dk eller telefon 27144922.