[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

08-01-2018

Kevin Mensah: Studiet giver mit liv mere værdi

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

Bliv Personlig Træner
- blended learning

At Work

 
At Work Skolen tilbyder dig en grundig og akkrediteret uddannelse til Personlig Træner inkl. en uddannelse til Fitnessinstruktør.

Som Personlig Træner, vil du kunne sætte dine egne erfaringer som idrætsudøver i spil med dine nye kompetencer, så du kan følge dine kunder tæt, og være en aktiv del af deres træningsudvikling og livsstilsforbedring.

LÆS OGSÅ: Skræddersyet og fleksibel uddannelse til Fitnessinstruktør og Personlig træner 

Som Personlig Træner, kan du ikke bare optimere din egen træning, men også sikre, at dem du arbejder med får det optimale ud af deres tid og indsats. Hvis du ønsker succes og effekt, så er det vigtigt, at du arbejder rigtigt - og det kan vi hjælpe dig med.

Se uddannelsens ONLINE DNA
 

Europæisk akkrediteret uddannelse
Uddannelsen til Personlig Træner, inkl. uddannelsen til Fitnessinstruktør, er akkrediteret af den Europæiske Brancheforening;  European Health and Fitness Association (www.ehfa.eu ) således at deres godkendelseslogo vil fremgå på dit eksamensbevis. Ligeledes vil du som instruktør blive registreret hos European Register of Exercise Professionals www.ereps.eu

Forløb
Uddannelsen forløber således, at du først tager uddannelsen til Fitnessinstruktør, efterfulgt af overbygningen til Personlig Træner. Uddannelsen afholdes som blended learning, og du kan starte på E-learning delen med det samme.

At Work Skolen har til huse i København, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus og Aalborg - og så naturligvis på Internettet.

Vi tilbyder fleksible forløb, så du vil kunne blive uddannet som Personlig Træner på 3 - 12 måneder. 

Uddannelsens fag/emner:

Fitnessinstruktør

 • 50 lektioner som klasseundervisning og 80 lektioner som E-learning
  • Anatomi og fysiologi
  • Health Management
  • Fitness

Personlig Træner

 • 32 lektioner som klasseundervisning og 18 lektioner som E-learning
  • Dig som Personlig Træner
  • Funktionel anatomi og træningsfysiologi
  • Praktisk træning
  • Elementer i den personlige træning 

Særlig E-learning
At Work Skolen tilbyder en helt særlig form for E-learning, som er meget grundig, og hvor du kan lytte til, og se, undervisningen igen og igen. Ligeledes, vil du have hele online pensum til din rådighed, så snart du starter på de enkelte dele af forløbet.

Se gerne gratis prøvemoduler HER

Adgangskrav
Der stilles ikke krav til særlige forkundskaber. Uddannelsen skal dog tages således, at delen som Fitnessinstruktør afsluttes, før overbygningen som Personlig Træner påbegyndes. 

Pris
Samlet koster uddannelsen kr. 19.750,- og prisen er fratrukket en rabat på kr. 2.000,-. Prisen inkluderer alle materialer, samt eksaminer.

Såfremt du måtte ønske at tage kun Personlig træner eller Fitnessinstruktøruddannelsen koster disse hhv. kr. 8.500,- (Personlig træner) og kr. 13.250,- (Fitnessinstruktør).

Uddannelsen kan evt. finansieres gennem en bruttolønsordning. Læs mere her 

Kontakt og yderligere information
Du kan læse mere om uddannelsen til Personlig Træner på At Work Skolens hjemmeside:

PERSONLIG TRÆNER INKL. FITNESSINSTRUKTØR

OBS! Ved tilmelding skal du i beskedfeltet notere "Study4player". At Work vil da være klar over din status som elitesportsudøver og kunne tildele rabat herefter.

For yderligere information om personligt tilrettelagt studieforløb og tilmelding, kontakt da Stine Schoelzer på tlf. 44486100 eller mail stine@atwork.dk