[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

09-11-2017

Invitation til inspirationsmøde i Elitesportens Karrierepartnere

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

SDU_lille

Statskundskab på deltid - en god investering i din fremtid

Syddansk Universitet tilbyder som de eneste i landet, at en bachelorgrad i Statskundskab kan læses som fjernstudie og på deltid. Det betyder, at du kan gennemføre uddannelsen på fem år. 

Statskundskab på deltid (bachelorgrad) giver teoretisk indsigt i det politiske felt, forvaltning, økonomi mv. samt stærke analytiske værktøjer til at forstå de begivenheder, beslutninger og konflikter, som har afgørende betydning for udviklingen i samfundet.

Kort sagt opnår du kompetencer, der er efterspurgt i mange jobs, og som samtidig kan føre til nye karrieremuligheder.

UDDANNELSENS OPBYGNING
Statskundskab på deltid består af i alt 18 fag eller 180 ECTS, fordelt over fem år eller ti semestre. Uddannelsen er lagt an på, at du typisk tager to fag pr. semester.

Fagene i dette nye uddannelsestilbud er nøjagtig de samme som på den almindelige bachelor i statskundskab. Det sikrer at undervisningen har en stærk forskningsbasering og et højt fagligt niveau.

Hvis du søger specifikke kompetencer, kan du også læse enkelte fag eller udvalgte fagpakker på Statskundskab på deltid.

LÆS STATSKUNDSKAB SOM FJERNSTUDIE
Uddannelsen kan læses som fjernstudie, så der er gode muligheder for at kombinere sport og job med denne uddannelse. Det betyder, at du kan følge undervisningen, selvom du er placeret andre steder i landet eller verden end i Odense.

Alle forelæsninger bliver tilrettelagt, så du har mulighed for at følge dem når det passer dig. Det er også muligt at deltage i gruppearbejde og have interaktion med underviserne online. I det hele taget er der fokus på at tilrettelægge forskellige onlinebaserede læringsaktiviteter.

SE UDDANNELSENS ONLINE DNA

MANGE MULIGHEDER
Som bachelor i statskundskab opnår du kompetencer, der kan anvendes inden for undervisning, offentlig administration, det private erhvervsliv, interesseorganisationer, foreninger og politiske partier.

Uddannelsen henvender sig til dig, der har ambitioner om at få en mere akademisk faglig profil og en dybere og bredere samfundsvidenskabelig indsigt.

Statskundskab på deltid er noget for dig, der vil vide mere om samfundet såvel som styrke og udbygge din faglighed i en omskiftelig tid. Det gælder uanset, om du vil videre i din karriere eller måske skifte spor. 

ADGANGSKRAV OG PRIS
Du skal have en fuld adgangsgivende gymnasial uddannelse (stx, hhx, htx, HF eller lignende). Læs mere HER

Pris for hele uddannelsen er kr. 99.000,- (pr. ECTS: kr. 550,-)

FOR YDERLIGERE INFO KONTAKT
Michael Seeberg, studieleder
Tlf.: 65 50 21 71
Mail: see@sam.sdu.dk

LÆS MERE OM UDDANNLESEN HER